Volg ons op Bloglovin' !

Follow on Bloglovin

Pagina's

dinsdag 11 februari 2014

Angelina Jolie Get the LOOK!

 

                 

Zoals jullie weten staat Angelina Jolie bekend om haar mooie volle lippen en haar prachtige kaaklijn :)

In dit bericht ga ik jullie vertellen hoe je deze volle lippen en het contouren van je gezicht zelf kunt creëren.
                                            

Aller eerst het gezicht. 
Zoals jullie zien op deze foto heeft Angelina Jolie een mooi gecontourd gezicht, maar hoe kun je dit nu gemakkelijk bij je zelf creëren? Dit ga ik nu uitleggen...

1. Je kunt je jukbeenderen er sterker laten uitkomen door met behulp van een bronzer of een blush een sterke lijn te tekenen vanaf ongeveer waar je oor zit tot aan waar jij die sterke lijn wilt hebben. Wat wel belangrijk is bij het contouren is dat je die sterke lijnen ook gaat uitblenden voor een meer natuurlijke look. Ook haar neus is gecontourd. Je kunt je neus contouren door weer een bronzer of blush te gebruiken en door dit aan de zijkanten van je neus aan te brengen, dit maakt de neus smaller. Bij Angelina Jolie zie je goed dat ze deze lijn wat verder hebben uitgebreid naar haar wenkbrauwen toe. 


 1.                                                                                                  2.













De lippen:

Haar lippen zijn van nature al erg vol, dit is absoluut prachtig! Maar ook kun je dit zelf creëren. Dit kun je doen door een lipliner te gebruiken dat matched met je lipgloss of lippenstift die je daarna aanbrengt. De lipliner zorgt ervoor dat je lippen er groter en breder uitzien. Na het aanbrengen van de lipliner kun je kiezen voor een lipgloss of lippenstift. Gebruik je een lipgloss dan kun je deze voor vollere lippen het beste gebruiken door het meest centrale punt van je lippen op te zoeken (het midden van allebei de lippen) je kunt er dan voor kiezen om meer of een normale hoeveelheid op te doen. (hoe meer, hoe voller). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten