Volg ons op Bloglovin' !

Follow on Bloglovin

Pagina's

zondag 23 juni 2013

DIY Basic Gezichtsmasker (Door Sterre)

Vandaag deel ik met jullie een DIY voor een heel basic maskertje dat je makkelijk zelf kunt maken! Er zit yoghurt en honing in. De yoghurt verfrist en zuivert de huid en de honing maakt je huid lekker zacht. Een perfect maskertje om snel even op te doen, want het is in minder dan 5 minuten klaar!






Oké, nu is het dus tijd het masker aan te brengen! Doe dit met een make-up kwast. Je kan het eventueel ook met je handen doen, alleen is het werken met een kwast wel iets handiger. Breng het masker niet te dichtbij je ogen aan en niet te dicht bij je mond. Daar heb je dan zeg maar 'gaten' zitten.

Je kan dit masker er minimaal 15 minuten op laten zitten. Als de yoghurt een beetje harder word, is het tijd het masker eraf te halen.

Was het masker eraf met lauw water. Als je het met koud water doet, zullen er restjes blijven zitten. Als je lauw water gebruikt, 'smelt' de yoghurt wat beter van je huid af!

Dep je gezicht zachtjes droog met je handdoek. Je zult nu waarschijnlijk merken (zo was het bij mij in ieder geval), dat je huid heerlijk zacht is en ook dat eventuele roodheid van puistjes op je gezicht een stuk minder is!

Ik hoop dat jullie dit artikeltje leuk vonden, als je een specifiek maskertje wilt hebben voor bijvoorbeeld puistjes, of een droge huid, laat het me weten in de comments!

Liefs,
Sterre

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten